Service en onderhoud

ServiceRavebo B.V. is sinds oktober 1995 de officiële partner van de firma ROTA Verpackungstechnik in Nederland. Ravebo B.V. beschikt over eigen servicemonteurs. Deze monteurs zijn door ROTA opgeleid en volgen regelmatig bijscholingen in verband met nieuwe machines en/of technieken. 

Dit betekent dat alle service werkzaamheden door uitstekend opgeleide servicemonteurs uitgevoerd worden, waarbij men uitsluitend originele ROTA onderdelen gebruikt. 

De monteurs worden planmatig begeleid door een aparte servicecoördinator. Servicebeurten worden uitsluitend op afspraak uitgevoerd, waarbij de servicecoördinator als contactpersoon fungeert tussen de klant en de monteurs. Dit alles garandeert u een snelle betrouwbare service, kostenbesparing en een te verwaarlozen stilstand van uw kostbare machines.

Loop je tegen een uitdaging aan?
Neem contact op met ons.

“Ook al is de kwaliteit en de toegepaste techniek van de ROTA machines nog zo hoogwaardig, op het moment dat het serviceapparaat niet goed functioneert, zijn deze voordelen in één klap teniet gedaan.”

Uitvoering geschiedt door de eigen serviceorganisatie. De uitvoerende organisatie is voorzien van de nodige certificaten (ISO 9001, VCA* 2008/5.1) om te kunnen voldoen aan uw eisen. Onze servicedienst werkt volgens stringente procedures en, indien noodzakelijk, zoveel mogelijk volgens de GMPZ richtlijnen. Tevens garandeert deze certificering dat alle onderhoudswerkzaamheden geregistreerd alsmede gecontroleerd dienen te worden. Dit houdt in dat een goede service te allen tijde gegarandeerd is.

Voordelen
• Grote mate van bedrijfszekerheid
• Toepassing van uitsluitend originele ROTA onderdelen
• Optimaal functioneren van de machine
• Lagere operationele kosten
• Langere levensduur